Această pagină folosește cookies. Setările privind cookies pot fi ajustate din browserul dvs. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii despre Politica Cookie

De acord

Aţi uitat parola?

Ați uitat parola?
Introduceți adresa de e-mail a contului și primiți un link pentru a reseta parola.

Eroare date!

Înapoi la autentificare

Închide
Restaurantul "La Roma" - BizExpo.ro

COMPANII

Restaurantul "La Roma"

  •   Înregistrat la:14.12.2019
Restaurantul "La Roma"
CONT PREMIUM
  • Regiune:Chișinău, Rep. Moldova
  • Localitate:Chişinău
  • Adresa:Albisoara, 40/1
  • Telefon:+ 373 22 22 85 90, +373 68383232
  • Pagina Web: www.laromaclub.md

  Share

  Scrie un mesaj

La Roma restaurant este primul restaurant cu bucătărie italiană din Republica Moldova. Pe întreg parcursul existenţei sale restaurantul şi-a cîştigat faima de local care îşi deserveşte întotdeauna şi la cel mai înalt nivel oaspeţii cu preparatele unei bucătării care nu se dezminte şi care se dezvoltă în permanenţă atît pe orizontală cît şi pe verticală. Într-adevăr, «Toate drumurile duc „La Roma”»!

Pe parcursul activităţii sale încununate de succes restaurantul La Roma a găzduit cu bucurie o serie de maeştri-bucătari, laureaţi ai unor concursuri internaţionale de artă culinară, precum Franco, Alessandro, Luigi, Salvatore, Matteo şi mulţi alţii, cu diplome de cea mai înaltă categorie în domeniul bucătăriei naţionale (italiene) şi europene, maeştri-bucătari care au susţinut cu succes o serie de demonstraţii ale artei culinare.

Matteo Naddeo
Restaurantul La Roma vă prezintă bucătarul italian Matteo Naddeo. Matteo este născut pe malul mării Mediteraniene, în sudul Italiei în Salerno. A lucrat ca bucatar şef în Corsica, în Anglia, Austria, România, şi, desigur, în Italia.
În meniul lui găsiţi vinete delicioase cu parmezan (Millefoglie di Meleuzave) pentru aperitiv, bucate inedite - paste delicioase cu carne de pui (Fusilli alla Ciociara), pastele delicioase cu aromă intensă de vinete şi brînză (Pennette alla Norma), ceea ce îi conferă un gust inedit. Iar pe adevăraţii gurmanzi ii aşteaptă: bucate din carne de porc înăbuşită în sos de roşii (Filetto di Maiale all'Ennese), pui în sos de mere „Curry” (Julienne di Pollo in Salsa al Curry), şi carne de vită în deliciosul sos „Balsamico” (Filetto di Manzo in Riduzione di Aceto Balsamico).
Amatorilor de dulce le propunem - desert delicios din ciocolată Semifredo cu sos de vanilie (Semifreddo di Cioccolata con Salsa alla Vanillia)!

Alessandro Grassili
Restaurantul La Roma vi-l prezintă pe bucătarul italian Alessandro Grassili, născut în Bolonia. După absolvirea şcolii profesionale de bucătari a lucrat ca bucătar şef în Africa, Rusia şi, desigur, în Italia.
Cu varietetea de bucate excelent preparate de către bucătarul Alessandro puteţi face cunoştinţă doar în restaurantul La Roma.

Mâncăruri delicioase, gustări reci: Insalata «Contadiana», Prosciutto e Melone, Carne con salsa. Paste excepţionale - Spaghetti alla Pugliese. Extrem de gustoase bucate din carne: Filetto «Dor Blue», Scallopine al Pimento, Ossobuco alla Milanese.

Luigi Gattuli

La Roma restaurant vi-l prezintă pe bucătarul italian Luigi Gattuli. Născut în sudul Italiei, în oraşul Bari, la Marea Adriatică.

După absolvirea Colegiului «Tomigian» din Roma, a lucrat bucătar în Spania, Franţa, Grecia, Albania, România şi, desigur, în Italia. Peste 20 de ani de practică, a primit o diplomă de categorie superioară în bucătăria naţională şi în cea europeană.

Printre bucatele lui Luigi, se numără carne de vită în sos de piper (Scolopina all Pepe Verde), Carpaccio di Carne Bovina, Carpaccio di Salmone – socu, Lasagne «Trentino» şi lista nu se opreşte aici, restul sortiment aţi putea afla doar în restaurantul La Roma.

Buсătăria restaurantului La Roma - nu este doar gustoasă! E delicioasă!
Nu există fișiere adiționale.


Video